Mevr. A. De Graaf
Lees verder
Sharon heeft een fijne energie en heeft plezier in wat ze doet. Ze geeft duidelijke uitleg voor de reiki behandeling. De tarotkaarten hebben mij handvatten gegeven waar ik iets mee kan. Nogmaals bedankt Sharon!
Mevr. M. Van Gils
Lees verder
De sessie is aan huis en de tarot kaartlegging heel laagdrempelig in de woonkamer. Hierdoor voelde ik me heel snel op mijn gemak en heb ik een ontspannen reiki behandeling gehad. En mooie inzichten gekregen! Een cadeautje aan jezelf.
Mevr. V. OOstveen
Lees verder
Fijne dame en prima behandeling
Mevr. P. Geets
Lees verder
Mevr. I. Janzen
Lees verder
Het was bijzonder om van Sharon een Reiki behandeling te krijgen. De tarotsessie daarna heeft me meer inzicht gegeven. Veel om over na te denken. Ik kom graag terug, Dank je wel voor je warme, liefdevolle aandacht en expertise.
Mevr. L. Smit
Lees verder
Fijne eerste ervaring met reiki en tarrotkaarten. Sarah is toegankelijk en vriendelijk.
Mevr. K. Wijdeveld
Lees verder
Fijne plek, op je gemak en Sharon is analitisch en praktisch dus super. Heel veel aan gehad en ga zeker terug. Dank je wel
Mevr. L. Van Der Plaats
Lees verder
ik heb een fijne sessie gehad, ik ga aan de slag met adviezen die ik heb meegekregen! nogmaals bedankt. ik kan weer een stapje verder.
Mevr. J. Frankowicz
Lees verder
Wat en leuke ervaring en hele Lieve mevrouw waar je goed op je gemak kan zijn zeker een aanrader
Vorige
Volgende
KUPO coaching
5.0
Gebaseerd op 1 beoordelingen
powered by Google
Danny Geurts
Danny Geurts
17:46 08 Nov 23
Sharon heeft een fijne energie en heeft plezier in wat ze doet. Ze geeft duidelijke uitleg voor de reiki behandeling. De tarotkaarten hebben mij handvatten gegeven waar ik iets mee kan. Nogmaals bedankt Sharon!Mevr. A. De GraafVia Social Deal
Bekijk alle beoordelingen
js_loader